ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ. ΕΙΜΑΙ 17ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΕΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 € ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ…Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…

ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ <<ΠΑΡΛΑ>> ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ. ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ
PHOTO ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΦΟΝΤΟ) ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ PHOTO ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΕΕ… ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ??? ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΛΥΚΕΙΟ ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!!! ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ. ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΟΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ 18 ΤΟ ΕΙΧΕΣ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 15΄ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΛΟΙΠΟΝ!! Η ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 24 ΩΡΕΣ, 1440 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 86400 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΕΓΩ ΤΙΣ 10 ΩΡΕΣ, ΤΑ 600 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 36000 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΜΑΜΑΙ. ΤΙΣ 6 ΩΡΕΣ, ΤΑ 360 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 21600 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROCK ΚΑΙ DANCE.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕ CHAT ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 22:30 ΜΕΣΩ M-IRC ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ #hellas

 

B          Y          E          !           !           !