NATIONAL GEOGRAPHIC

Το NATIONAL GEOGRAPHIC δεν χρειάζεται συστάσεις. Το περιοδικό με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στον κόσμο γράφει τη δική του ιστορία από το 1888. Η φήμη του βασίζεται στην αντικειμενική αρθρογραφία, στη μοναδική εικονογράφηση που συνοδεύει τα άρθρα και διευκολύνει την κατανόησή τους, στους ασύγκριτους, σε ποιότητα και ακρίβεια, χάρτες και, φυσικά, στις εκπληκτικές φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το περιοδικό NATIONAL GEOGRAPHIC διαβάζεται από 44.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, από τους οποίους 11.000.000 είναι τακτική συνδρομητές. Η κυκλοφορία της ελληνικής έκδοσης του NATIONAL GEOGRAPHIC υπήρξε ένα μεγάλο εκδοτικό γεγονός. Από την 1η Οκτωβρίου 1998 ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη προσφέρει στον απαιτητικό Έλληνα αναγνώστη αυτό το περιοδικό-μύθο.

Στις σελίδες του ελληνικού τεύχους φιλοξενείται η ύλη της πρωτότυπης αμερικανικής έκδοσης, εμπλουτισμένη με θέματα που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του ελληνικού αναγνωστικού κοινού. Ήδη 40.000 Έλληνες είναι συνδρομητές του NATIONAL GEOGRAPHIC - ΕΛΛΑΔΑ. Στο περιοδικό αυτό σας καλούμε να γραφτείτε συνδρομητές ΤΩΡΑ. Με την εγγραφή σας ως συνδρομητών στην ελληνική έκδοση του NATIONAL GEOGRAPHIC θα λάβετε 12 τεύχη στην ειδική προνομιακή τιμή των 19.000 δρχ./ 55,76

Επιπλέον, με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος της National Geographic Society, του μεγαλύτερου μη κερδοσκοπικού επιστημονικού και επιμορφωτικού οργανισμού σε όλο τον κόσμο. Μετά την παραλαβή του πρώτου τεύχους θα λάβετε την κάρτα μέλους της National Geographic Society.

Ως μέλος, θα έχετε το  περιοδικό στην πόρτα σας πριν από την κυκλοφορία του στα περίπτερα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Ως μέλος, θα μπορείτε να αγοράζετε τα βιβλία, τα βίντεο, τους χάρτες, το εκπαιδευτικό υλικό και κάθε άλλο προϊόν της NGS σε ειδικές μειωμένες τιμές.

Ως μέλος, θα μπορείτε να πάρετε μέρος, με προνομιακές εκπτώσεις, στα συναρπαστικά επιμορφωτικά ταξίδια που οργανώνει το εξειδικευμένο τμήμα της NGS

.

Τέλος, πιστεύουμε ότι θα θεωρήσετε τιμή σας το γεγονός ότι ένα σημαντικό μέρος από τη συνδρομή σας στο περιοδικό, αλλά και από την αγορά άλλων προϊόντων, αξιοποιείται από τη National Geographic Society για να συνεχιστεί το τιτάνιο έργο της εξερεύνησης, της επιστημονικής έρευνας και της διάδοσης της γνώσης σε όλο τον κόσμο.